Haal het maximale uit elke ruimte!

Maatwerk op de millimeter

Bijna ieder huis heeft het wel. Een prachtige plek om bergruimte te creëren maar geen enkele standaardkast die past. En exact daar ligt onze passie. Opbergoplossingen bedenken waarmee we de beschikbare ruimte optimaal benutten. Want maatwerk inbouwkasten zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook veel mooier dan een 'losse' kast. Bovendien bepaalt u zelf welke indeling u wilt, en welke materialen er zullen worden gebruikt. En natuurlijk denken onze ervaren adviseurs hierin met u mee.

Van ontwerp tot montage

Wij zijn als een van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd in het complete proces van ontwerpen, fabriceren én inbouwen van kasten en wandmeubels op maat. Samen met u ontwerpen we een kast die perfect past en adviseren u over materialen en kleuren. Vervolgens meten we de ruimte nauwkeurig in, zodat we in onze eigen werkplaats alle onderdelen perfect op maat kunnen produceren. Ten slotte komen onze ervaren monteurs de kast bij u inbouwen. Vanzelfsprekend garanderen wij dat alles gemakkelijk en geruisloos draait en/of schuift, en dat ook jarenlang blijft doen.

Inspiratie en advies

Een draaideurkast met een open vak waar accessoires een plekje vinden. Een wit haardmeubel met donkere contrasten. Of een praktische bijkeukenkast met de wasmachine en droger op hoogte. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom. U vindt daar een van de grootste collecties maatwerkkasten van Nederland. Wij helpen u graag om invulling te geven aan uw wensen.

Bezoek onze showroom voor inspiratie en advies!

Bellstraat 20, 3771 AH Barneveld

0342 - 42 34 04

info@elkekastopmaat.nl

www.elkekastopmaat.nl