U bent van harte welkom in onze moderne showroom in Barneveld!

Wij zijn er maar wát trots op dat Europa Parket al sinds 1967 bestaat. Dat hebben we te danken aan zeer goede mond-tot-mondreclame, die weer het gevolg is van onze zeer hoogstaande klantvriendelijkheid en expertise. De naam Europa Parket staat voor kwaliteit en service.

In onze showroom vindt u op de tweede verdieping, met een vloeroppervlak van 600m2, verschillende merken en soorten PVC vloeren. Wij zouden bijna durven zeggen: als u bij ons de juiste PVC vloer niet vindt, dan bestaat deze niet!

Op de eerste verdieping van 1200m2 ziet u verschillende houten vloeren in 8 sfeerkamers. Hier ziet u goed wat een vloer voor effect geeft in combinatie met verschillende kleuren en stoffen. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes.


Actie

Geeft u bij het inplannen van een afspraak aan dat u via Van de Kolk Bouw bij ons terecht bent gekomen, dan ontvangt u de MDF plinten gratis bij de aanschaf van uw droomvloer.


Plaatsen van de vloer

Naast het adviseren over en het produceren van uw nieuwe vloer, wordt deze ook vakkundig geplaatst door onze eigen ervaren parketteurs!

Om het plaatsen van uw vloer in goede banen te leiden, komt onze werkvoorbereider op locatie de ruimte of ruimtes bekijken. De werkvoorbereider meet alles nauwkeurig na en controleert of er tijdens het verkoopgesprek iets niet besproken is zodat we dat alsnog kunnen oplossen. Vervolgens kan een van onze 10 parketteurs aan het werk. 

Vloerverwarming en parket? 

Dat kan zeker! Wij adviseren u graag.

Traprenovatie of wandbekleding?

Heeft u geen idee wat u aan moet met uw trap? Ook hierin kan Europa Parket u adviseren. Of u uw trap nu wilt laten bekleden met hout, PVC of vloerbedekking. Of wat dacht u van waterbuffelleer? In onze showroom vindt u verschillende voorbeelden.

Veelal wordt er gekozen om de muur te behangen of te sauzen, maar heeft u wel eens gedacht aan houten wandpanelen? Dit geeft niet alleen een zeer luxe afwerking, het brengt ook nog eens prettige akoestiek met zich mee.

Zien wij u binnenkort?

Grote bosweg 17, 3771 LJ Barneveld

Tel. (0342) 49 19 19

info@europaparket.nl

www.europaparket.nl