Gladde wanden zonder stucen

Strakke muren met de uitstraling van stucwerk, maar dan goedkoper, sterker en sneller opgeleverd? Renovlies begon als een trend, maar is ondertussen niet meer weg te denken als afwerkingsmogelijkheid bij (nieuwbouw)woningen. Wilt u uw woning glad en naadloos laten afwerken? RenovliesDirect is dé specialist in Midden-Nederland.

Met renovlies behang kiest u voor een wandafwerking die niet te onderscheiden is van glad stucwerk. Wilt u uw woning glad en naadloos laten afwerken? RenovliesDirect heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen en afwerken van renovlies. We leveren de wanden volledig afgewerkt en kant-en-klaar op. Zo kunt u direct van uw (nieuwe) woning genieten.

De beste keuze voor nieuwbouw

Renovlies is een populaire wandafwerking bij nieuwbouw woningen en een perfect alternatief voor stucwerk. Met renovlies krijgt u gladde, naadloze wanden zonder te stucen én het werkt scheuroverbruggend. Waar stucwerk kan scheuren door het uitwerken van de woning of het verdampen van bouwvocht, blijft renovlies behang scheurvrij. Wilt u gladde wanden zonder het risico op scheuren, dan is renovlies de beste optie.Kies voor een renovlies specialist.

Kies voor een renovlies specialist

Het klinkt wellicht als een open deur, maar uw wandafwerking is zo goed als degene die het aanbrengt. Renovlies aanbrengen lijkt op het eerste gezicht misschien niet moeilijk, maar de kunst zit hem in de details én het gebruik van de juiste materialen.

Zeker weten dat u voor langere tijd geniet van strak afgewerkte wanden? Laat uw wanden dan altijd afwerken door een expert. Bij RenovliesDirect hebben we jarenlang ervaring met het aanbrengen van renovlies, zorgen we voor een complete afwerking en we werken alleen met professionele vakmannen en kwalitatieve materialen. Hierdoor kunnen we een écht naadloos en strak eindresultaat garanderen.

Strakke afwerking van zolder en plafonds

Bent u op zoek naar een partij die niet alleen uw muren kant-en-klaar oplevert, maar ook de rest van uw woning kan afwerken? Voor een strakke afwerking en kant-en-klare oplevering van uw volledige (nieuwbouw)woning bent u bij RenovliesDirect aan het juiste adres. Naast onze jarenlange ervaring met het aanbrengen van renovlies behang, zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in het afwerken van plafonds en zolderplaten. 

Samen de mogelijkheden bespreken?

In onze showroom aan de Smitspol 9J in Nijkerk kunt u met eigen ogen zien waarom wij zo graag met renovlies werken. Als u meer wilt weten over de specifieke mogelijkheden van renovlies voor uw woning, neem dan vooral contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. In dit gesprek bespreken we alle mogelijkheden en heeft u alle ruimte om uw vragen te stellen.

Zo neemt u contact met ons op:

Tel: (06) 246 737 07

Mail: davey@renovliesdirect.nl

www.renovliesdirect.nl