RABOBANK BIEDT JE VRIJBLIJVEND FINANCIEEL ADVIES

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in project Het Wulperveld in Stroe? Dan gaan we graag met jou in gesprek om te kijken wat de financiële gevolgen zijn. In dit gesprek kijken we naar de maandlasten van de nieuwe hypotheek maar ook het verschil in energiekosten.

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Bas Lanser en Stefan Klever, zijn nauw betrokken bij project Het Wulperveld. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Stroe. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken ze met jullie de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op deze webpagina en over nieuwbouw op deze webpagina.

Energiezuinig en duurzaam wonen

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Het Wulperveld in Stroe? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op de website van de Rabobank om de voorwaarden te bekijken.

Groenverklaring

Indien je gebruik wilt maken van de extra leencapaciteit en rentekorting dan wordt er een zogenoemde groenverklaring aangemaakt voor jouw woning in Het Wulperveld. Deze verklaring is onder andere bestemd voor nieuwbouwprojecten die buitengewoon energiezuinig zijn. Zie voor meer informatie over de Rabobank Groenhypotheek: www.rabobank.nl/groenhypotheek

Neem contact op met één van de adviseurs

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning in Stroe. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs, Bas Lanser en Stefan Klever of stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam. Of vraag hieronder met behulp van de button jouw financiële check digitaal aan! www.rabobank.nl/nieuwbouw.